info@metron-ks.com   +383 49 513 200
Shfaqen:   faqja 1 nga 1
Kartë e memories SanDisk Ultra microSDHC, 16gb me adapter

Kartë e memories SanDisk Ultra microSDHC, 16gb me adapter

6,49 €

Shpejtësi transferimi deri në 80 MB / s Ideale për smartphone, tabletë dhe kamera premium të bazuar në Android Me kartën e memories SanDisk microSD 16GB ju do të keni hapësirë të mjaftueshme të shtuar për të ruajtur foto, video HD dhe muzikë në telefonin ose tabletin tuaj. Për të transferuar dhe shkëmbyer të dhëna mund të përdorni kartën me çdo pajisje që k...

Kartë e memories SanDisk, microSDHC 32gb me adapter

Kartë e memories SanDisk, microSDHC 32gb me adapter

10,49 €

Shpejtësi transferimi deri në 80 MB / s Ideale për smartphone, tabletë dhe kamera premium të bazuar në Android Me kartën e memories SanDisk microSD 16GB ju do të keni hapësirë të mjaftueshme të shtuar për të ruajtur foto, video HD dhe muzikë në telefonin ose tabletin tuaj. Për të transferuar dhe shkëmbyer të dhëna mund të përdorni kartën me çdo pajisje që k...

Kartë e memories SanDisk, 32GB dhe SD adapter Extreme

Kartë e memories SanDisk, 32GB dhe SD adapter Extreme

13,99 €

Deri në 100 MB / s për transferim të shpejtë Vlerësimi i Klasës së Shpejtësisë së Video UHS 30 (V30) nënkupton që karta juaj është e gatshme për avancime në realitetin virtual dhe regjistrimin e videos 360 shkallë Plus, është UHS Speed Class 3 (U3) e vlerësuar për kapjen e videos me HD të plotë dhe 4K UHD  

Kartë e memories SanDisk, 64GB dhe SD adapter Extreme

Kartë e memories SanDisk, 64GB dhe SD adapter Extreme

23,99 €

Deri në 90 MB / s shpejtësi shkrimi për performancë të shpejtë dhe deri në 160 MB / s për transferim të shpejtë Vlerësimi i Klasës së Shpejtësisë së Video UHS 30 (V30) nënkupton që karta juaj është e gatshme për avancime në realitetin virtual dhe regjistrimin e videos 360 shkallë Plus, është UHS Speed Class 3 (U3) e vlerësuar për kapjen e vi...

Kartë e memories SanDisk, microSDXC 64gb me adapter

Kartë e memories SanDisk, microSDXC 64gb me adapter

16,99 €

Shpejtësi transferimi deri në 80 MB / s Ideale për smartphone, tabletë dhe kamera premium të bazuar në Android Me kartën e memories SanDisk microSD 64GB ju do të keni hapësirë të mjaftueshme të shtuar për të ruajtur foto, video HD dhe muzikë në telefonin ose tabletin tuaj. Për të transferuar dhe shkëmbyer të dhëna mund të përdorni kartën me çdo pajisje që k...

USB Flash Drive SanDisk, Cruzer Blade, 16GB

USB Flash Drive SanDisk, Cruzer Blade, 16GB

5,99 €

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash Driver Cruzer Blade, 16GB ​ Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 2.0. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.  Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë argjendi.  Super Speed USB 2.0 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë.  I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndër...

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 16GB

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 16GB

7,29 €

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 16GB Ultra.     ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.  Mbulesë alumini me ngjyrë zezë. Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë.  I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB. Memori...

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 32GB

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 32GB

8,99 €

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 16GB Ultra.     ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.  Mbulesë alumini me ngjyrë zezë. Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë.  I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB. Memori...

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 64GB

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 64GB

14,99 €

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 16GB Ultra.     ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.  Mbulesë alumini me ngjyrë zezë. Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë.  I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB. Memori...

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 128GB

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 128GB

25,99 €

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 16GB Ultra.     ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.  Mbulesë alumini me ngjyrë zezë. Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë.  I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB. Memori...

USB 3.1 Flash Drive SanDisk Ultra Fit, 32GB

USB 3.1 Flash Drive SanDisk Ultra Fit, 32GB

9,49 €

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 32GB, format të vogël. ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.1.         Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.      Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë të zezë.                     Super S...

USB 3.1 Flash Drive SanDisk Ultra Fit, 64GB

USB 3.1 Flash Drive SanDisk Ultra Fit, 64GB

15,49 €

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 32GB, format të vogël. ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.1.         Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.      Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë të zezë.                     Super S...

USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Type-C, 16GB

USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Type-C, 16GB

11,99 €

Lironi lehtësisht hapësirë në smartphone-in tuaj ose transferoni shpejt të midis pajisjeve me USB 3.1 me shpejtësi të lartë deri në 150mbps. Me një lidhës të kthyeshëm USB Type-C and dhe një lidhës tradicional USB, SanDisk Ultra® Dual Drive USB Type-C ™ ju lejon të transferoni me shpejtësi dhe lehtësi të dhëna midis telefonave inteligjentë, tabletëve dhe kompjute...

USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Type-C, 32GB

USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Type-C, 32GB

12,99 €

Lironi lehtësisht hapësirë në smartphone-in tuaj ose transferoni shpejt të midis pajisjeve me USB 3.1 me shpejtësi të lartë deri në 150mbps. Me një lidhës të kthyeshëm USB Type-C and dhe një lidhës tradicional USB, SanDisk Ultra® Dual Drive USB Type-C ™ ju lejon të transferoni me shpejtësi dhe lehtësi të dhëna midis telefonave inteligjentë, tabletëve dhe kompjute...

USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Type-C, 64GB

USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Type-C, 64GB

18,99 €

Lironi lehtësisht hapësirë në smartphone-in tuaj ose transferoni shpejt të midis pajisjeve me USB 3.1 me shpejtësi të lartë deri në 150mbps. Me një lidhës të kthyeshëm USB Type-C and dhe një lidhës tradicional USB, SanDisk Ultra® Dual Drive USB Type-C ™ ju lejon të transferoni me shpejtësi dhe lehtësi të dhëna midis telefonave inteligjentë, tabletëve dhe kompjute...

Kartë e memories SanDisk microSDXC, 128GB dhe adapter Extreme

Kartë e memories SanDisk microSDXC, 128GB dhe adapter Extreme

36,99 €

Deri në 90 MB / s shpejtësi shkrimi për performancë të shpejtë dhe deri në 160 MB / s për transferim të shpejtë Vlerësimi i Klasës së Shpejtësisë së Video UHS 30 (V30) nënkupton që karta juaj është e gatshme për avancime në realitetin virtual dhe regjistrimin e videos 360 shkallë Plus, është UHS Speed Class 3 (U3) e vlerësuar për kapjen e videos...

Kartë e memories SanDisk, microSDXC 128Gb me adapter

Kartë e memories SanDisk, microSDXC 128Gb me adapter

35,90 €

Shpejtësi transferimi deri në 100 MB / s Ideale për smartphone, tabletë dhe kamera premium të bazuar në Android Me kartën e memories SanDisk microSD 128GB ju do të keni hapësirë të mjaftueshme të shtuar për të ruajtur foto, video HD dhe muzikë në telefonin ose tabletin tuaj. Për të transferuar dhe shkëmbyer të dhëna mund të përdorni kartën me çdo pajisje q&...

Kartë e memories SanDisk, microSDXC 200Gb me adapter

Kartë e memories SanDisk, microSDXC 200Gb me adapter

58,90 €

Shpejtësi transferimi deri në 100MB / s Ideale për smartphone, tabletë dhe kamera premium të bazuar në Android Me kartën e memories SanDisk microSD 200GB ju do të keni hapësirë të mjaftueshme të shtuar për të ruajtur foto, video HD dhe muzikë në telefonin ose tabletin tuaj. Për të transferuar dhe shkëmbyer të dhëna mund të përdorni kartën me çdo pajisje që...