info@metron-ks.com   +383 49 513 200
Shfaqen:   faqja 1 nga 1
USB Flash 2.0 Apacer AH336, 16GB

USB Flash 2.0 Apacer AH336, 16GB

7,90 €

Kompania Apacer kësaj radhe sjell në treg USB Flash 16GB. ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 2.0. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme. I përshtatshëm për pajisjet terminale me interface USB. Memorie 16GB.

USB flash 2.0 Apacer AH336, 32GB

USB flash 2.0 Apacer AH336, 32GB

8,90 €

Kompania Apacer kësaj radhe sjell në treg USB flash 32GB. ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 2.0. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme. I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB. Memorie 32GB.

USB flash 3.1 Apacer AH356, Gen1, 32GB

USB flash 3.1 Apacer AH356, Gen1, 32GB

11,90 €

Kompania Apacer kësaj radhe sjell në treg USB flash 32GB. ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.1. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme. I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB. Memorie 32GB.

USB flash 3.1 Apacer,AH356, Gen1, 64GB

USB flash 3.1 Apacer,AH356, Gen1, 64GB

17,90 €

Kompania Apacer kësaj radhe sjell në treg USB Flash Drive 64GB. ​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.1. Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme. I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB. Memorie 64GB.

Kartë e memories Apacer, microSDHC UHS-I, Classic10, 32GB

Kartë e memories Apacer, microSDHC UHS-I, Classic10, 32GB

9,90 €

Produkti nga Apacer ju sjell kartën e memories micro SDHC, Class10 që do ju mundësoj të ruani të dhënat tuaja, t’i qaseni atyre me shpejtësi të lartë dhe t’i transferoni me siguri të plotë. Aksesori është një ndër kartelat e memories më të vogla në botë që mund të shfrytëzohet për ruajtjen e të gjitha të dhënave digjitale si fotografit&...

Kartë e memories Apacer, micro SDXC, UHS-I, Classic10, 64GB

Kartë e memories Apacer, micro SDXC, UHS-I, Classic10, 64GB

18,90 €

Produkti nga Apacer ju sjell kartën e memories micro SDHC, Class10 që do ju mundëson të ruani të dhënat tuaja, t’i qaseni atyre me shpejtësi të lartë dhe t’i transferoni me siguri të plotë. Aksesori është një ndër kartelat e memories më të vogla në botë që mund të shfrytëzohet për ruajtjen e të gjitha të dhënave digjitale si fotografitë...