[email protected]   +383 49 513 200

Zgjerues rrjeti Extender N300, DAP-1325, e bardhë

37,90 €

DAP-1325

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Përsëritësi i sinjalit ( Range Extender) Dap-1325 përdoret për zgjerimin e mbulimit të rrjetit të internetit. Është i dizajnuar që të jetë i lehtë në përdorim dhe me parametra të thjeshtë, kjo mundëson që instalimi të kryhet nga secili përdorues i zakonshëm.

Specifikat

 

Standard wireless: Wireless N

Shpejtësia: 300 Mbps 2.4 GHz

Antena: antena fikse omni-drejtuese

Interface: 1 x LAN i shpejtë i Ethernetit

Wireless opsionet:Wireless klient,dhe Extender


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).