[email protected]   +383 49 513 200

Zgjërues rrjeti Extender D-Link DAP-1360

69,90 €

DAP 1360

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

D-Link DAP-1360 Wireless N Range Extender mund të sigurojë rrjetin tuaj me kabëll me lidhje Wifi, ose mund ta upgrade rrjetin tuaj ekzistues Wifi dhe zgjeroni mbulimin e tij.

Siguroni rrjetin tuaj Wireless

DAP-1360 siguron kriptimin WEP 64/128-bit dhe sigurinë WPA / WPA2 për të mbrojtur te dhenat tuaja te rrjetit Wifi
.Kjo pajisje gjithashtu mbështet Wi-Fi Protected Setup (WPS) dhe mund te konfiguroni në mënyrë të sigurt një rrjet WIFI. Përveç kësaj, pajisja përmban filtrimin e MAC adresës
dhe deaktivizon funksionin e transmetimit te SSID për të kufizuar hyrjen e të huajve në rrjetin tuaj të shtëpisë ose zyrës.

Modalitete te shumefishta te operimit

DAP-1360 ofron shtatë mënyra të funksionimit, përkatësisht Access Point, Wireless Client, Bridge, Bridge with AP, Repeater, WISP Client Router, and WISP Repeater (Range Extender) Mode.

Këto modalitete ju lejojnë të konfiguroni pajisjen me fleksibilitet për përdorim me aplikacione të ndryshme wireless

Modaliteti Access Point lejon që pajisja të veprojë si një HUB qendror për përdoruesit e Wifi.

Wireless Client Mode mundëson që DAP-1360 të lidhet me një pikë tjetër (Acces Point)

Bridge Mode mund të bashkojë dy rrjete me tela së bashku, ndërsa Bridge me AP Mode lejon që pajisja të veprojë si një hub wireless dhe një Bridge në të njëjtën kohë

Repeater Mode zgjeron Wifi për të mbuluar të gjitha pikat 

WISP Client Router Mode lejon që wireless Internet service subscribers të ndajnë lidhjen e Internetit me kompjuterë të mundësuar nga shtëpia / zyra me Ethernet pa pasur nevojë për një router shtesë

Më në fund, pajisja mund të veprojë si një WISP Repeater (Range Extender) për të lejuar subscribers e WISP ndajnë lidhjen e tyre të Internetit me kompjuterë me tela dhe Wifi pa ndonjë router shtesë.

Specifikat

Network Standards 
• 802.11n wireless LAN
• 802.11g wireless LAN
• 802.11b wireless LAN
• 802.3/802.3u 10BASE-T/100BASE-TX Ethernet
• ANSI/IEEE 802.3 NWay auto-negotiation

Device Interfaces 
• 802.11n/g/b wireless LAN 
• One 10/100BASE-TX Ethernet LAN port

Operating Frequency 
• 2.4 to 2.4835 GHz

Operating Channels 
• FCC: 11 • ETSI: 13

Radio & Modulation Schemes 
• DQPSK, DBPSK, CCK, OFDM

Operating Modes 
• Access Point
• Wireless Client
• Bridge
• Bridge with AP
• Repeater (Range Extender)
• WISP Client Router
• WISP Repeater

Antennas 
• Two 2 dBi Gain detachable omni-directional antennas with RP-SMA connector

Security 
• 64/128-bit WEP data encryption
• WPA-PSK, WPA2-PSK
• WPA-EAP, WPA2-EAP
• TKIP, AES
• MAC address filtering
• SSID broadcast disable function
• WPS (Wi-Fi Protected Setup)

Advanced Features 
• Quality of Service (QoS): Wi-Fi Multimedia (WMM)

Device Management 
• Web-based management through Microsoft Internet
Explorer 6 or higher, Firefox 3.0 or higher, or other
Java-enabled browser

Status LEDs 
• Power
• Wireless
• Security
• LAN

Wireless standard :Wireless N

Wireless speed :300 Mbps 2.4 GHz

Antenna type :2 fixed omni-directional antennas

Wired interface :1 x Fast Ethernet LAN

Wireless modes:   Access Point (AP)

                              Wireless client

                              Wireless extender


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).