[email protected]   +383 49 513 200

Wireless 3G HSPA + Router, DWR‑512, D-Link, e bardhë

92,90 €

DWR‑512

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Ju mund të hyni në Internet përmes browserit të Internetit ose përmes një lidhjeje 3G, thjesht duke futur një kartë SIM në slot SIM. Pasi të jeni lidhur, ju dhe familja juaj mund të ndani një lidhje interneti 3G përmes një rrjeti të sigurt Wireless N 150.

Ruteri Wireless N 150 3G 7.2 Mbps vjen me një prizë telefoni për të lidhur telefonin tuaj standart, kështu që ju mund të bëni dhe t'i përgjigjeni thirrjeve telefonike të drejtuara në linjën tuaj 3G, edhe kur jeni i lidhur në Internet. Ju mund të shfletoni në internet, të bëni thirrje telefonike dhe të dërgoni dhe merrni SMS në numrin e telefonit tuaj celular direkt nga ruteri, të gjitha në të njejtën kohë.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).