info@metron-ks.com   +383 49 513 200

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 128GB

25,99 €

Usb SanDisk 128gb

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 16GB Ultra.    

​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0.

Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme. 

Mbulesë alumini me ngjyrë zezë.

Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë. 

I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB.

Memorie 128GB.                    


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).