info@metron-ks.com   +383 49 513 200

USB Flash Drive SanDisk, Cruzer Blade, 16GB

5,99 €

Usb Cruzer Blade 16gb

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash Driver Cruzer Blade, 16GB ​

Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 2.0.

Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme. 

Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë argjendi. 

Super Speed USB 2.0 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë. 

I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB.

Memorie 16GB.                    
 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).