info@metron-ks.com   +383 49 513 200

USB flash 2.0 Apacer AH336, 32GB

8,90 €

AH336

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

Kompania Apacer kësaj radhe sjell në treg USB flash 32GB.

​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 2.0.

Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.

I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB.

Memorie 32GB.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).