info@metron-ks.com   +383 49 513 200

USB flash 3.1 Apacer,AH356, Gen1, 64GB

17,90 €

AH356

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

Kompania Apacer kësaj radhe sjell në treg USB Flash Drive 64GB.

​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.1.

Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.

I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB.

Memorie 64GB.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).