info@metron-ks.com   +383 49 513 200

USB Flash 3.0 Philips 64gb

13,49 €

PH USB 64gb

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

Kompania Philips sjellë në treg USB Flash 3.0 CLASSIC 64GB.

Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0 lejon që të dhanat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e mundur.

Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë të bardhë.

Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim gjithashtu më shpejt

Memorie 64 GB


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).