info@metron-ks.com   +383 49 513 200

USB Flash 3.0 Philips 16gb

7,29 €

PH USB 16gb

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

Kompania Philips sjellë në treg USB Flash 3.0 CLASSIC 16GB.

Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0 lejon që të dhanat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e mundur.

Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë të bardhë.

Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim gjithashtu më shpejt

Memorie 16 GB.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).