info@metron-ks.com   +383 49 513 200

USB Flash 3.0 Philips 128gb

24,99 €

PH USB 64gb

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

Kompania Philips sjellë në treg USB Flash 3.0 CLASSIC 128GB.

Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0 lejon që të dhanat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e mundur.

Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë të bardhë.

Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim gjithashtu më shpejt

Memorie 128GB


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).