[email protected]n-ks.com   +383 49 513 200

USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Type-C, 16GB

11,99 €

Dual Drive Type-C

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

Lironi lehtësisht hapësirë në smartphone-in tuaj ose transferoni shpejt të midis pajisjeve me USB 3.1 me shpejtësi të lartë deri në 150mbps. Me një lidhës të kthyeshëm USB Type-C and dhe një lidhës tradicional USB, SanDisk Ultra® Dual Drive USB Type-C ™ ju lejon të transferoni me shpejtësi dhe lehtësi të dhëna midis telefonave inteligjentë, tabletëve dhe kompjuterëve. Plus, aplikacioni SanDisk® Memory Zone për Android (i disponueshëm në Google Play ™)  ju ndihmon të menaxhoni kujtesën e pajisjes suaj dhe përmbajtjen tuaj. SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C është ndërlidhja perfekte midis pajisjes tuaj të re USB Type-C dhe pajisjeve tuaja me porta tradicionale USB.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).