[email protected]   +383 49 513 200

Switch Dlink, DES‑1008D, i zi

15,90 €

DES‑1008D

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Switch-i  DES-1008D me 8 Porte është i shpejtë 10/100 Mbps që ju lejon të lidhni shpejt një rrjet me kabllo. Lidhni DES-1008D në shumë kompjuterë së bashku për të shkëmbyer skedarë dhe dosje, ose lidheni atë në një ruter për të ndarë një lidhje interneti.

Specifikat

 

Numri i porteve: 8 porte

Lloji kryesor i porteve: 100BASE-TX Fast Ethernet

Kapaciteti: 1.6 Gbps

D-Link Green: Po


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).