i[email protected]   +383 49 513 200

Switch D-Link, GO‑SW‑5E, i bardhë

10,90 €

GO‑SW‑5E

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Switch D-Link GO-SW-5E 5-Port i Ethernetit të Shpejtë të desktopit ju lejon të lidhni kompjuterë në shtëpinë ose zyrën tuaj. GO-SW-5E është një shpërndarës( switch ) 10 / 100Mbps i krijuar për të përmirësuar performancën e grupit të vogël të punës ndërsa siguron një nivel të lartë fleksibiliteti. Lidhni GO-SW-5E në shumë kompjuterë për të shkëmbyer fajlla dhe dosje, ose lidheni atë në një ruter për të ndarë një lidhje interneti.

Specifikat

 

Numri i porteve: 5 porte

Lloji kryesor i porteve: 100BASE-TX Fast Ethernet

Kapaciteti:1 Gbps

D-Link Green: Po

 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).