[email protected]   +383 49 513 200

Switch D-Link, GO‑SW-24G,Gigabit i zi

149,90 €

GO‑SW-24G

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Easy Desktop GO-SW-24G Port Gigabit është një zgjidhje ekonomike,për SOHO dhe bizneset e vogla dhe të mesme që dëshirojnë të përfitojnë nga gjerësia e shtuar e Gigabit Ethernet. Ai siguron 24 porta 10/100/1000 Mbps që ju lejojnë të zgjeroni lehtësisht rrjetin tuaj .

Kaloni në Rrjetin Gigabit

Me shpejtësi të transferimit të të dhënave deri në 2000 Mbps në full-duplex, ky switch është ideal për transferime të shpejta skedarësh, lojëra në internet dhe media. Përmban porta Ethernet me easy-acces me tregues LED për port për të dalluar lehtësisht statusin e lidhjes.

Kurseni energjinë

GO-SW-24G mbështet IEEE 802.3az Ethernet me Efiçiencë të Energjisë, i cili kursen energji dhe zvogëlon nxehtësinë automatikisht pa dëmtuar performancën ose funksionalitetin. Ndërprerësi mund të zbulojë kur një kompjuter i lidhur është i mbyllur ose kur nuk ka trafik Ethernet dhe mund të zvogëlojë automatikisht energjinë e përdorur për atë port, duke ndërprerë ndjeshëm përdorimin e energjisë. Përveç kësaj, ndërprerësi optimizon përdorimin e energjisë për secilën portë bazuar në gjatësinë e kabllit të lidhur me të, duke përdorur vetëm aq energji sa kërkohet. Të dyja këto funksione punojnë së bashku për t'ju ndihmuar të kurseni automatikisht energjinë.

Instalim i besueshëm i Plug and Play

GO-SW-24G është një pajisje plug-and-play që nuk kërkon konfigurim, kështu që konfigurimi është i thjeshtë dhe pa probleme dhe mund të lidhni lehtësisht shumë kompjuterë, të ndani skedarë, muzikë dhe video nëpër shtëpinë tuaj ose zyre, apo edhe të krijoni një mjedis lojërash me shumë lojtarë. 

Specifikat

Numri i porteve: 24porte
Lloji kryesor i portave 1000BASE-T Gigabit Ethernet
Kapaciteti 32 Gbps, 48 Gbps
I montueshem ne Rack
Metal
Adresa MAC 8K


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).