[email protected]   +383 49 513 200

Switch D-Link, GO‑SW-16G/E, i zi

86,90 €

GO‑SW-16G/E

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

D-Link Go-16-Port Gigabit Desktop janë dizajnuar me lidhje Gigabit Ethernet me shpejtësi deri në 10x më shpejt se 10/100 Ethernet, si dhe Teknologjia e Gjelbër D-Link për kursimet e energjisë. Këta shpërndarës (switch) kanë një bazë metalike të qëndrueshëm që mund të përdoret në një tavolinë ose në një raft rrjeti. Me dritat LED në panelin e përparmë mund të zbuloni dhe korrigjoni shpejt problemet në rrjetin tuaj.

Specifikat

Numri i porteve: 16porte
Lloji kryesor i porteve: 1000BASE-T Gigabit Ethernet
Kapaciteti:32 Gbps,48 Gbps
D-Link Green: Po


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).