[email protected]com   +383 49 513 200

Switch D-Link DKVM-2KU, 2 porte + USB 2.0

61,90 €

DKVM 2KU

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Paketa mini-KVM me dy porte DKVM-2K është një shpërndarës efektiv për përdoruesit në shtëpi dhe zyrë. Ky kit ju lejon të kontrolloni me lehtësi 2 PC të ndryshëm nga një grup i vetëm i tastierës, mausit dhe monitorit VGA. Ai përfshin një shpërndarës me dy porta KVM (Tastierë, Video dhe Mouse), një port USB 2.0 të integruar dhe 2 grupe kabllove të integruara për lidhje me 2 PC, posdon shumë karakteristika të lehta për t’u përdorur dhe është i përsosur për shtëpitë dhe bizneset e vogla.

Specifikat

2 Porte, tatierë-video-maus + USB 2.0
Lidhni deri në 2 CPU me një tastierë, video dhe mausin
Mbështet VGA, SVGA, XGA dhe Multisync
Mbështet rezolucion deri në 2048 x 1536
Port i integruar USB 2.0 për të ndarë pajisjen USB midis 2 kompjuterëve
Dy kabllo të integruar KVM me lidhëset e mëposhtme
    6-pin mini-DIN femër PS / 2 (për tastierë)
    6-pin mini-DIN femër PS / 2 (për miun)
    VGA femër 15-pinëshe (për monitor)
    Lidhës USB-A


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).