info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Skuter Elektrik për fëmijë,IconBit Kick Scooter Unicorn IK-1903R

149,00 €

Kick Scooter Unicorn IK-1903R

Kategoritë: Skuter Elektrik   

Shpërndaje:

Mbajeni dorezën me të dy duart dhe butësisht shtyjeni përpara. Kur dëgjoni një «tingull», skuteri ndizet.
Mbajeni dorezën me të dy duart, vendosni njërën këmbë në ndërprerësin e këmbës dhe kemben tjeter mbrapa për të përshpejtuar. 
Nëse duhet të ngadalësoni, përdorni një këmbë për të shkelur frenën e rrotës së pasme. Lironi pllakën e frenimit kur shpejtësia ngadalësohet në shpejtësinë e dëshiruar, skuteri vazhdon të lëvizë me shpejtësinë aktuale.
Nëse keni nevojë të ndaleni, përdorni një këmbë për të shkelur në pllakën e frenimit të rrotës së pasme. Pasi të keni dëgjuar «tingullin», vazhdoni të shkelni në pllakën e frenimit derisa skuteri të ndalet, dhe këmba të largohet nga pedali për të përfunduar ndalesën.
Më poshtë janë disa nga faktorët kryesorë që do të ndikojnë në gamën e funksionimit të skuterit tuaj.

Terreni: Një sipërfaqe e lëmuar dhe e sheshtë do të rrisë distancën tuaj të vozitjes, ndërsa ngasni përpjetë, si dhe terreni i ashpër ose i pabarabartë do të zvogëlojë distancën tuaj në mënyrë të konsiderueshme.
Pesha: Pesha e përdoruesit mund të ndikojë në distancën e ngasjes, një përdorues më i lehtë do të ketë diapazon më të madh se një përdorues më i rëndë.
Temperatura e ambientit: Ju lutemi ngisni dhe ruajeni skuterin nën temperaturat e rekomanduara, të cilat do të rrisin distancën e ngasjes; jetëgjatësia e baterisë dhe performanca e përgjithshme e skuterit tuaj të goditjes.
Mirëmbajtja: Karikimi dhe mirëmbajtja e arsyeshme e baterisë do të rrisë distancën.
Shpejtësia dhe stili i vozitjes: Mbajtja e një shpejtësie të moderuar do të rrisë distancën tuaj; ndërsa udhëtoni me shpejtësi të lartë për periudha të gjata, fillimet, ndalesat e shpeshta, përtacia, së bashku me nxitimin dhe ngadalësimin e shpeshtë do të zvogëlojnë distancën tuaj të përgjithshme.
Pasi të jetë hapur skuter i ri, ju lutemi karikojeni përpara se ta përdorni për herë të parë.

Specifikat

Madhësia e rrotave 5.5’’
Shpejtësia (km / orë): 6
Diapazoni (km):8
Fuqia motorike (W): 120
Kapaciteti maksimal (kg): 50
Lloji i Baterisë: 22.2 V, Polimere litiumi
Koha e karikimit (h):2
Sistemi i frenimit: Mbrapa
E Paloseshme:Po
Lloji i rrotave: Goma te ngurta


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).