info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Skuter elektrik CITY BLITZ CB083SZ Cobra 8.5'', e zezë

599,00 €

CB083SZ Cobra

Kategoritë: Skuter Elektrik   

Shpërndaje:

COBRA nuk kërkon shumë mirëmbajtje dhe, me rreth 14 kg, është idealisht i përshtatshëm për t'u akomoduar në transportin publik 

Fuqia motorike: 700 W

Maks. distanca: 30 km (ne varesi te terrenit)

Maks. shpejtësia: 20-25 km / orë

Sistemi i dritës :LED para mbrapa

Ekran dixhital i integruar

Pesha rreth. 14.6 kg

Maks. ngarkesa: 120 kg

Frenim elektronik para mbrapa

Diametri i rrotave: 8.50 "

Koha e karikimit: 360 min

Kapaciteti: 10 Ah

Bateria 10,000 mAh

Tensioni: 240 V


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).