[email protected]   +383 49 513 200

Router Dlink N300, DIR-615

53,90 €

DIR-615

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Ruteri D-Link Wireless N300 (DIR-615) ju jep një lidhje Wi-Fi të besueshme dhe të fortë. Ndani akses në internet me shpejtësi të lartë me kompjuterë, konzola lojrash dhe media player nga distanca më të mëdha rreth një shtëpie apo apartamenti të vogël.

Konfigurim brenda minutash dhe me lehtësi.
Teknologji IEEE 802.11n / g
Portet e shpejta të Ethernetit (WAN / LAN) për të ndarë akses në internet me shpejtësi të lartë.
Antena për të përmirësuar mbulimin e Wi-Fi rreth shtëpisë tuaj.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).