info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Router D-Link Wireless AC750 , Dual Band, DIR809

49,90 €

DIR809

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Ruteri Wireless AC750 Dual Band është i fuqishëm.

Dual-band Wireless AC750 (433 Mbps në 5 GHz + 300 Mbps në  2.4 GHz).
802.11ac  MIMO.
Fast Ethernet WAN dhe 4 x Fast Ethernet LAN.
Wi-Fi extender mode.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).