info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Rollera elektrike CityBlitz BSHOES LIGHT CB040A, 3.5inch,të zeza

299,99 €

CB040A

Kategoritë: Rrollera elektrik   

Shpërndaje:

Rollerat elektrike janë pajisur secili me nga një motor 250 W, i cili ju lejon të ekzekutoni shpejtësinë më të lartë deri në 12 km / orë. Ju kontrolloni drejtimin, shpejtësinë dhe frenimin përmes stabilizimit. Dritat e integruara të përparme dhe të pasme sigurojnë shikueshmërinë e nevojshme Për shkak të kohës së shkurtër të ngarkimit prej vetëm 1.5 orë, këpucët tuaj janë gati për t'u përdorur në çdo kohë.

Specifikat

Brand:CityBlitz (Germany)

Lloji i produktit: BSHOES
Fuqia: 250 vat
Max. shpejtësia: 12 km / orë
Viti modeli: 2018
Madhësia e rrotës (inç): 3.5 inç
Max. Kapaciteti i ngarkesës: 100 kg
Aktivizimi automatik: Po
Lloji i baterisë: Lithium-ion
Kapaciteti i baterisë: 2000 mAh
Koha e ngarkimit sipas prodhuesit: 1-2 orë
Treguesi i gjendjes së baterisë: Po
Ndriçim:Po
Sistemi i frenimit në mënyrë elektronike
Numri i rrotave: 1 për pajisje
Gomat: Gome e fortë
Kërkohet helmeta: E rekomanduar
Materiali: Plastik e fortë
Ngjyra e zezë
Lartësia: 155 mm
Gjerësia: 227 mm
Pesha përafërsisht: 3.3 kg / pajisje
Dimensionet e paketimit (cm): 29.3 cm / 34.7 cm / 22.0 cm
Numri i artikullit të prodhuesit:CB040a


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).