[email protected]   +383 49 513 200

Orë e mençur meanIT MX Sport

49,00 €

MX Sport

Kategoritë: Ora smart   

Shpërndaje:

Ekrani 1.22 " me prekje (Touch)
Bateria ultra e qëndrueshme
Koha e shërbimit deri në 5 ditë
Koha e gatishmërisë deri në 30 ditë
Të dhëna të hollësishme për disa sporte:
Vrapim, futboll, basketboll, not, ngjitje, çiklizëm, pingpong, badminton.
Matja e rrahjeve të zemrës, presionit të gjakut * (* të dhënat nuk mund të përdoren për qëllime mjekësore!)
IP68 rezistent nga uji
Njoftimet e thirrjeve dhe mesazheve
Pedometri, ekrani i parashikimit te motit, monitorimi i gjumit
Alarm, kronometër, kohëmatës, Funksioni Anti-humbjes
Kontrolli i kamerës dhe skedarët audio në smartphone
Rrip i ndryshueshëm
Dizajn elegant


* Të dhënat janë vlera të supozuara, nuk mund të përdoren për qëllime mjekësore dhe nuk tregojnë gjendjen tuaj shëndetësore!


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).