[email protected]   +383 49 513 200

Orë e mençur meanIT M9 Sport

49,00 €

M9 Sport

Kategoritë: Ora smart   

Shpërndaje:

Bateri e qëndrueshme, deri në 15 ditë.
IP 68  rezistent ndaj ujit
Informacion mbi mesazhe dhe thirrje
Lidhje me një smartphone
Matja e numrit të hapave
Matja e rrahjeve të zemrës
Mbështetje shumë sportive
Rripa FALAS në paketim - të kuq


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).