[email protected]   +383 49 513 200

Orë e mençur Acme SW203, ekran 1.4"inch

49,99 €

SW203

Kategoritë: Orë Smart   

Shpërndaje:

I gjithë udhëtimi juaj i fitnesit në një orë: Acme SW203 Smartwatch! Dizajni elegant, luksoz dhe rezistent nga uji, fsheh një bollëk funksionesh të dobishme. Gjurmo hapat, stërvitjet, kaloritë, rrahjet e zemrës dhe shumë të tjera. Ky dizajn i thjeshtë do të përshtatet me çdo veshje, takime biznesi, udhëtime apo pushime. Mund të bëni dush, të notoni dhe të zhyteni deri në 1.5 m nën ujë duke e bartur këtë orë! 

Specifikat

 • Pesha neto: 0.059kg;
 • Përputhshmëria: Android 5.0 e lartë, iOS 11.0 e lartë, Bluetooth v4.2 e lartë;
 • Mbrojtja IP68;
 • Ekran shumëngjyrësh: po;
 • Madhësia e ekranit: 1.40”;
 • Rrahjet e zemrës: automatike dhe manuale;
 • Ngarkimi nëpërmjet ngarkuesit magnetik USB;

Karakteristika te tjera:

 • Përkujtues për t'u ulur; gjurmimi i shëndetit të femrave; kapje e kamerës në distancë; gjej telefonin tim; kontrolli i muzikës në distancë; udhëzues i frymëmarrjes; fytyra të shumta ore; shfaqja e motit; presioni i gjakut; monitorimi i aktivitetit 24/7;
 • Rezistent nga uji: po;
 • Lloji i kontrollit: ekran me prekje dhe një buton;
 • Rrip i heqshëm: po;
 • Rezistent ndaj pluhurit: po;
 • Versioni i Bluetooth: V5.0;
 • Lloji i baterisë: Li-Po;
 • Jetëgjatësia e baterisë: 10 ditë;
 • Njoftimet e telefonatave/mesazheve: po;
 • Monitorimi i gjumit: po;
 • Hapat dhe monitorimi në distancë: po;
 • Monitorimi ditor i aktivitetit: po.

Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).