[email protected]   +383 49 513 200

Orë e mençur Acme SW201

93,90 €

SW201

Kategoritë: Orë Smart   

Shpërndaje:

Ne kemi pak diçka për të përmirësuar jetën tuaj të përditshme me smartwatch që do t'ju mbajë të angazhuar me orarin tuaj (thirrje, takime, njoftime të tjera), si dhe do t'ju shërbejë mirë kur ushtroni, falë rrahjeve të zemrës me saktësi të lartë. Fillimisht, ACME SW201 Smartwatch do t'ju informojë për të gjitha njoftimet që merrni zakonisht në telefonin tuaj, si thirrjet, postat elektronike ose njoftimet në rrjetet sociale. Për më tepër, mund të vendosni kujtimet tuaja në orë që të mos humbisni shfaqjen tuaj të preferuar në TV ose thjesht të pini më shumë ujë gjatë ditës. Për më tepër, kjo smartwatch ka monitor të rrahjeve të zemrës me saktësi të lartë, gjë që e bën çdo numër të rrahjeve të zemrës për t'ju siguruar rezultate të sakta të trajnimit tuaj. Për të marrë rezultate edhe më të sakta, ju mund të zgjidhni midis sporteve të ndryshme që po merreni dhe të shihni rezultatet e këtij ushtrimi konkret falë mënyrës multi sportive. Të gjitha këto informacione mund të shihen në telefonin tuaj në aplikacionin special ose thjesht në ekranin e orës inteligjente.

Specifikat

Versioni Bluetooth V4.0 BLE
Funksioni i thirrjes
Vibrim
Ekrani me prekje dhe 1 buton
Rrip i lëvizshëm
Ekran shumëngjyrësh
Jetëgjatësia e baterisë 48 ditë (s)
Lloji i Baterisë Li-ion
Accelerometer
Monitorues i rrahjeve të zemrës
Ekran IPS
Madhësia e ekranit (HxV) 1.30 ""
Bluetooth
Altoparlantë të integruar
Mikrofoni i integruar
Regjistrimi i zërit
Pesha 0,066 g
Madhësia e rripit 2,2 cm
Android 4.4 e lart, iOS 8.0 dhe më lart, Bluetooth v4.0 dhe më lart
Njoftimet e thirrjeve / mesazheve
Njoftimet e kalendarit
Monitorimi i gjumit
Alarm vibrues
Mënyra multi-sportive
Moti
Paralajmërim anti-humbës
Kontrolli i largët i muzikës
Sinkronizimi i kontakteve
Hapat dhe monitorimi në distancë
Monitorimi i kalorive të djegura
Funksioni i thirrjes


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).