info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Orë e mençur ACME SW102, i zi

68,90 €

SW102

Kategoritë: Orë   

Shpërndaje:

Smartwatch ACME SW102 me pamje të hollë dhe me ekran IPS me ngjyrë do të forcojë personalitetin tuaj, pavarësisht nëse jeni një grua apo burrë. Përveç të gjitha funksioneve kryesore të një orë inteligjente, SW102 ka një bateri të gjatë - ju mund ta ngarkoni orën vetëm një herë në javë. Gjithashtu, ora ka funksione të ndryshme multi-sportive dhe është i rezistent nga uji, kështu që ju mund të shijoni ushtrimet tuaja në natyrë në çdo mot. Gjeni lehtësisht telefonin tuaj me ndihmën e funksionit Find My Phone i cili pëlqehet nga shumë përdorues

Specifikat

Android 4.4 e lart, iOS 8.0 dhe më lart, Bluetooth v4.0 dhe më lart
Hapat dhe monitorimi në distancë
Mënyra multi-sportive
Monitorimi i gjumit
Alarm vibrues
Kontrolli i largët i muzikës
Njoftimet e thirrjeve / mesazheve
Njoftimet e kalendarit
Paralajmërim anti-humbës
 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).