[email protected]   +383 49 513 200

Mouse ACME Standart MS14,i zi

6,90 €

MS14

Kategoritë: Mouse   

Shpërndaje:

Plug and Play për instalim të shpejtë dhe performancë të qetë edhe gjatë orarit të gjatë të punës. Përveç kësaj, rrota lëvizëse prej gome nuk do ta lejojë gishtin të rrëshqasë ndërsa kablloja e gjatë siguron funksionim të përshtatshëm. Miu ka lidhje USB, kështu që mund ta përdorni me laptop ose kompjuter desktop që tashmë posedoni.

Specifikat

Lloji:Maus optik me tel
Lloji i lidhësit:USB
DPI:1000
Përputhshmëria:Windows XP / 7/8/10


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).