[email protected]   +383 49 513 200

Mouse ACME MS10 Mini Optical, i zi

5,90 €

MS10

Kategoritë: Mouse   

Shpërndaje:

Maus i thjeshtë, por jashtëzakonisht i rehatshëm për t'u përdorur, është ACME MS10 mini

Përparësia e saj kryesore është butësia. ACME MS10 mini mausi optik peshon vetëm 53 gram, kështu që ju mund ta merrni me vete kudo ku shkoni pa ndjerë ndonjë peshë shtesë.

Mausi është gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i rehatshme për t'u përdorur,duke shfaqur dizajn minimalist - është i vogël dhe ka vetëm ato butona që janë absolutisht të nevojshëm.

Për më tepër, rrota e lëvizjes së gomës nuk do të lejojë që gishti të rrëshqet ndërsa e përdorni duke e bërë atë edhe më të rehatshme për t’u përdorur

Specifikat

Mouse optik me kabull

DPI: 1000

Pajtueshmëri :Windows XP / Vista / 7/8/10

 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).