info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Mbështjellës për Samsung Galaxy S21 Ultra

29,90 €

EF-PG998TJEGWW

Kategoritë: Fotrolla   

Shpërndaje:

Mbështjellësi është bërë nga silikoni i butë që siguron një kapje dhe mbrojtje të përsosur .Mbron në mënyrë të përsosur dhe të besueshme smartphone-in nga goditjet.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).