[email protected]   +383 49 513 200

Mbajtëse për TV LCD Sbox PLB-3644, 32“ - 55“

49,90 €

PLB3644

Kategoritë: Mbajtës për Tv   

Shpërndaje:

PLB-3644 është një mbajtës me lëvizje të plotë që strehon shumicën e 32''-55'' TV-ve me panel të sheshtë deri në 35 kg. Ky mbajtës shtrihet nga muri 431 mm dhe lejon aftësi me lëvizje të plotë. Lëvizja e plotë lejon fleksibilitet maksimal nga + 10 ° -15 ° dhe kthej TV tuaj për shikim të lehtë nga çdo vend në një dhomë. Rregullimi i nivelit të tij pas instalimit siguron që TV të pozicionohet në mënyrë të përsosur në mur. Sistemi i integruar i menaxhimit të kabllove mban kabllot e organizuara dhe të mbrojtura.

Specifikat

Modeli: PLB-3644
Madhësia e ekranit: 32 ”- 55” / 81 - 140 cm
Kapaciteti i peshës: deri në 35 kg
Distanca nga muri: 71 - 431 mm
Pjerrësia: + 10 ° - -15 °
Rrotullues: 180 ° + 180 ° + 180 °
Niveli i ekranit: + 3 ° -3 °
Materiali: Metal
Ngjyra: E zezë
Dimensionet: 431x455x420mm
Mbështet ekranet e lakuara 
Panel i shkëputur


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).