[email protected]   +383 49 513 200

Mbajtës për TV LCD, SBOX, PLB-3781T, 60“ - 100“

84,90 €

PLB3781T

Kategoritë: Mbajtës për Tv   

Shpërndaje:

PLB-3781T është krijuar posaçërisht për t'iu përshtatur çdo TV paneli të lakuar dhe të sheshtë 60 "-100" deri në 100 kg. Siguron pjerrësi të lehtë për 15 ° lart dhe 15 ° poshtë pa përdorimin e mjeteve. Forca është testuar për një minimum prej katër herë kapacitetin e saj të deklaruar të ngarkesës.

Madhësia e sugjeruar e ekranit: 60 "- 100" / 152,4 cm - 254 cm
Ngarkesa e vlerësuar: 100 kg
Pjerrtësia: + 15 °/-15 °
Profili: 130 mm
Materiali: Metal
Ngjyra :E zezë
Forca e Testuar: 4 herë e aprovuar
Mbështetje TV e lakuar
Panel i shkëputur: Po


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).