info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Mbajtës për TV LCD 37"-70" 40 kg Manhattan, 461351

53,90 €

461351

Kategoritë: Mbajtës për Tv   

Shpërndaje:

Optimizoni pamjet me pjerrësi -15 ° në 5 °, rrotullues 60 ° dhe rregullim të nivelit 3 °
Zgjat TV deri në 46.4 cm (18.26 in.) nga muri
Ndërtimi i çelikut
Instalim i thjeshtë ideal për aplikime në shtëpi, zyrë etj.
Mbështet TV nga 37 "në 70" deri në 40 kg (88 lbs.)


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).