[email protected]   +383 49 513 200

Mbajtës Manhattan për TV LCD të profilit të ulët 37 "-70", 35 kg, Pjerrësi 0-8 °, 461979

17,90 €

461979

Kategoritë: Mbajtës për Tv   

Shpërndaje:

Ky mbajtës shtrihet vetëm 21 mm (0.83 in.) nga muri. E ndërtuar nga çeliku me cilësi të lartë mbajtësi ultra i hollë i TV përshtatet me TV të sheshtë LCD, LED ose plazma deri në 70 "dhe peshë deri në 35 kg (77 lbs.). Ofron pajtueshmëri të VESA deri në 600x400. Grepat ju lejojnë të vendosni me lehtësi TV në vend për një instalim të sigurt në mur. Ideale për banim, zyrë, klasë, sallë konferencash, etj.

Mbështet një TV 37 "deri 70" deri në 35 kg (77 l.)
Pamje të optimizuara me anim prej 0 deri në 8 °
Ndërtim çeliku i rëndë
Instalim me profil të ulët ideal për shtëpi, zyra dhe salla konferencash
Zgjat Tv 21 mm (0.83 in.) nga muri
Grepa  me vida për instalim të lehtë dhe siguri shtesë
Dizajn i hapur për rrjedhën e përmirësuar të ajrit dhe qasjen më të lehtë në kabllovik
Përmbush standardet VESA: 200x200, 300x300, 400x200, 400x400, 600x400

 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).