info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Kufje Samsung me mikrofon HS130

10,90 €

EO-HS1303LEGWW

Kategoritë: Kufje   

Shpërndaje:

Dëgjueset Samsung vijnë me dizajn tejet elegante, të rehatshëm dhe unik.

Me to, mund të dëgjoni muzikë, apo të përgjigjeni në thirrje telefonike përderisa jeni në lëvizje.

Këto dëgjuese janë të përsosura për përdorim të përditshëm në shtëpi, në rrugë apo në zyrë dhe prodhojnë zë të jashtzakonshëm, të kthjellët dhe kumbues me shtrirje frekuence prej 20Hz deri 20KHz, impedancë 3 Ohm. Kablloja 1.2 m e gjatë poashtu, komanda dhe mikrofoni i integruar në të, dhe kanë peshë tejet të lehtë, vetëm 11.8 g. Kanë ngjyrë të kaltër të lehtë


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).