info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Kufje Hama, HS-P200, Stereo, për zyrë, të zeza, 139923

17,90 €

139923

Kategoritë: Kufje   

Shpërndaje:

Kufjet së bashku me shiritin e mbushur të kokës, janë shumë të përshtatshme edhe pas periudhave të gjata të përdorimit.

Butoni i heshtjes (Mute), lejon përdoruesit të fikin shpejt zërin në mikrofon.
Komandë në kabllo për kontroll të përshtatshëm dhe të vazhdueshëm të zërit.
Kabllo e njëanshme për bartje komode pa ngatërresa.
Kufje zyre për kompjuter, me mikrofon, dhe lidhje me konektor 2 x 3,5 mm.
Shirit i rregullueshëm i kokës.
Ultra të lehtë për rehati të shkëlqyeshme.

Specifikat

Lidhja Jack Plug: 3.5 mm

Gjatësia e kabllos: 2 m

Diametri i kufjes: 40 mm

Shtrirja e frekuencës (kufje): 20 Hz - 20 kHz

Shtrirja e frekuencës (mikrofon) 50 Hz - 10 kHz

Impedanca (kufje): 32 Ω

Impedanca (mikrofon): 2200 Ω

Rekomandohet për: PC

Dizajni: On-Ear

Mikrofoni: Gjithëdrejtues

Materiali: Plastik

Kufje: Stereo 

Ndjeshmëria (kufje): 105 dB +/- 3 dB

Ndjeshmëria (mikrofon): -42 dB +/- 3 dB


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).