info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Kufje ACME CD311, të zeza

4,90 €

CD311

Kategoritë: Kufje   

Shpërndaje:

Kufjet ACME CD311 janë kufje me kualitet të lartë dhe kanë dizajn klasik e të thjeshtë. Janë të dizajnuara për telefon, MP3 apo pajisje tjera. Kufjet ofrojnë tone muzikore cilësore, të cilat mund të dëgjohen në shtëpi, shkollë, punë apo kur udhëtoni me autobus.

Specifikat

Shtrirja e frekuencës 20–20 000 Hz

Rezistencë e plotë 32 Ω
Diametri i degjueses 10 mm

Ndjeshmëri 104 +/- 3dBmW

Gjatësia e kabllos: 1.2m


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).