[email protected]   +383 49 513 200

Kufje ACME BH203 Bluetooth

22,90 €

BH203

Kategoritë: Kufje   

Shpërndaje:

Lironi veten nga kabllot e ndërlidhura me kufje në vesh. ACME BH203 Bluetooth janë pa tela dhe kompakt, pra, të përshtatshëm për t’u përdorur dhe të lehtë për tu transportuar. Siç mund ta kuptoni, ato kanë lidhje Bluetooth, prandaj, çiftëzohen lehtësisht me çdo pajisje të aktivizuar për dëgjimin e muzikës pa tela. Ata kanë një bateri të rikarikueshme të integruar e cila ofron deri në 11 orë muzikë të vazhdueshme, kështu që ju lehtë mund të merrni kufje në udhëtimin e gjatë ose të harroni kohën e fundit që i keni ngarkuar nëse dëgjoni disa orë muzikë në ditë. Përveç kësaj, ato kontrollohen nga njëra anë pasi të gjitha butonat janë integruar në kupën e duhur. Në rast të baterisë së vdekur, thjesht mund të futni kabllon e rregullt aux 3.5 mm dhe vazhdoni të dëgjoni muzikën.

Specifikat

Lloji i lidhësit:3.5 mm / Bluetooth
Madhësia e degjueses: 40 mm 
Shtrirja e frekuencës :20 - 20 000 Hz
Versioni Bluetooth v4.2
Bateria: Li-ion


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).