[email protected]   +383 49 513 200

Konvertues Hama Video Adapter, USB-C Plug - HDMI™,Ultra-HD 4K

19,90 €

200315

Kategoritë: Kabllo/Konvertues për monitor   

Shpërndaje:

Për cilësi të përsosur kinemaje me rezolucion të lartë ultra-HD me pikselë 4096x2160 (4K)
Adapteri është ideale për pajisje të lëvizshme dhe të sheshta ose kur hapësira është e kufizuar
Materialet fleksibël garantojnë mbrojtje optimale,parandalojnë thyerjen e kabllit
Materialet me cilësi të lartë garantojnë cilësi të shkëlqyer të transmetimit

Për lidhjen e një PC, Laptopi, Macbook ose tabletë me USB-C me një monitor, televizor ose projektor për të transmetuar të dhëna dhe sinjale dixhitale audio/video
E përputhshme me Thunderbolt-3/4 (simbol i rrufesë)


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).