info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Kartë e memories Apacer, microSDHC UHS-I, Classic10, 32GB

9,90 €

microSDHC 32GB

Kategoritë: SD/microSD   

Shpërndaje:

Produkti nga Apacer ju sjell kartën e memories micro SDHC, Class10 që do ju mundësoj të ruani të dhënat tuaja, t’i qaseni atyre me shpejtësi të lartë dhe t’i transferoni me siguri të plotë. Aksesori është një ndër kartelat e memories më të vogla në botë që mund të shfrytëzohet për ruajtjen e të gjitha të dhënave digjitale si fotografitë, të dhënat audio dhe video, MMS, e-mail dhe lojërat të bazuara në Java. Kapaciteti i kartës është 32 GB.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).