info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Kartë e memories Apacer, micro SDXC, UHS-I, Classic10, 64GB

18,90 €

microSDXC 64GB

Kategoritë: SD/microSD   

Shpërndaje:

Produkti nga Apacer ju sjell kartën e memories micro SDHC, Class10 që do ju mundëson të ruani të dhënat tuaja, t’i qaseni atyre me shpejtësi të lartë dhe t’i transferoni me siguri të plotë. Aksesori është një ndër kartelat e memories më të vogla në botë që mund të shfrytëzohet për ruajtjen e të gjitha të dhënave digjitale si fotografitë, të dhënat audio dhe video, MMS, e-mailat dhe lojërat të bazuara në Java. Kapaciteti i kartës është 64GB.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).