info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Karikues Universal Hama "Eco" 600 mA, 121971

12,90 €

121971

Kategoritë: Karikues Universal   

Shpërndaje:

Furnizim me energji kompakte me efikasitet të lartë.
Konsumi i ulët i energjisë.
Mbrojtje me qark të shkurtër.
Mbingarkesë automatike dhe mbrojtje nga mbinxehja.
I fuqishëm: max. 7.2W / max. 600mA 

Tensionet shkon 3V / 4.5V / 5V / 6V / 7.5V / 9V / 12V
Përfshirë: 7 koka : 2 lidhës 2.5 dhe 3.5 mm

5 DC kokat: 1.35 x 3.5 / 1.7 x 4.0 / 2.1 x 5.0 / 1.5 x 5, 5 / 2.5 x 5.5 mm


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).