info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Karikues Hama micro USB,5V, 2.4 A,Fast Charge, 183247

12,00 €

183247

Kategoritë: Karikues   

Shpërndaje:

Karikues për smartphone dhe tabletë me mikro USB

Karikim inteligjent dhe i sigurt: mbingarkesë, mbingarkesë dhe mbrojtje nga qarku i shkurtër

Rryma e karikimit maks. 2.4 A për karikim të shpejtë

Shpejtësia maksimale e garantuar e karikimit me një ngarkesë të optimizuar për pajisjen

Pajisjet e lidhura njihen automatikisht dhe karikohen në mënyrë optimale

Karikimi i optimizuar mbron baterinë dhe kështu zgjat jetën e saj të shërbimit

Drite LED siguron informacion në lidhje me statusin e pajisjes

Specifikat

Tensioni i daljes / rryma e daljes 5V / 2.4A

Tensioni i hyrjes nga / në 100-240 V

Fast charge

Maksimum Fuqia e daljes 12 W

Gjatesija e kabllos: 1m


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).