info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Kabllo Manhattan, Hdmi, 1,8m, e zezë, 306119

4,90 €

306119

Kategoritë: Kabllo   

Shpërndaje:

Rezolucioni 4K @ 30Hz mbështet rezolucionin e videos përtej 1080p deri në rezolucion 1080p në 3D dhe me ngjyra të thella.
Kombinohet me çdo pajisje HDMI, siç janë Blu-ray, konzolat e lojërave, PC-të etj.
Në përputhje me specifikimet e HDMI me shpejtësi të lartë.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).