info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Kabllo karikuese Hama, Type-C - USB 3.1 , 1 m, e zezë, 178395

9,50 €

178395

Kategoritë: Kabllo mbushëse   

Shpërndaje:

Karikoni dhe sinkronizoni smartphone-in tuaj të ri me një lidhje USB- C në nivelin më të lartë. 

Transferimi i të dhënave me super shpejtësi deri në 5 Gbit / s

Lidhje e përshtatshme dhe e shpejtë falë lidhësit USB-C që mund të përdoret në të dy anët

Përçuesit e brendshëm të optimizuar  janë veçanërisht të përshtatshëm për karikimin e telefonave inteligjentë dhe tabletëve

Konektorë të forta, jashtëzakonisht elastik mekanikisht

Specifikat

Maks. Shkalla e transferimit të të dhënave 5000 Mbit / s

Maks. Tensioni 20 V

Gjatesia e kabllos 1m


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).