info@metron-ks.com   +383 49 513 200

​Kabllo Hama, USB Type-C - USB Type-C, 1.0 m, e bardhë

10,90 €

183330

Kategoritë: Kabllo mbushëse   

Shpërndaje:

Për karikimin dhe sinkronizimin e telefonave inteligjentë, tabletëve dhe të gjitha paisjeve me lidhje USB-C

Konektorë të fort si dhe lehtësime të tendosjeve të formuara, mekanikisht jashtëzakonisht elastike

Specifikat

Lidhje USB-Tyep-C lidhës

USB 2.0

Max. Shkalla e transferimit të të dhënave 480 Mbit / s

Max. Tensioni 20 V

Max. Transmetimi i energjisë 3 A

Gjatësija e kabllos: 1m


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).