[email protected]   +383 49 513 200

Kabllo Hama Fast Charge, USB-C në lightning, 1 m, e bardhë, 183295

20,90 €

183295

Kategoritë: Kabllo mbushëse   

Shpërndaje:

Shpejtësi e madhe për iPhone. Me kabllon Hama të shpejtë të karikimit bëjmë të pamundurën e mundur! Përfitoni sa më shumë nga një karikues i furnizimit me energji dhe kablloja jonë me shpejtësi të lartë: deri në 35% më shpejt se sa me pajisjet standarde të ngarkimit për iPhone.

Maks. Shkalla e transferimit të të dhënave 480 Mbit / s
Maks. Tensioni 20 V
Maks. Rryma 3 A
USB standard USB 2.0


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).