[email protected]   +383 49 513 200

Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 7,5 m, 329934

4,50 €

329934

Kategoritë: Kabllo LAN   

Shpërndaje:

Kabllo UTP për lidhjen e një PC, laptopi, Smart TV etj në rrjet të internetit.

Ka dy konektor RJ-45 të veshura me ar dhe gjatësia e kabllos është 7.5m.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).