[email protected]   +383 49 513 200

Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 10 m 329941

5,90 €

329941

Kategoritë: Kabllo LAN   

Shpërndaje:

Kabllo UTP për lidhjen e një PC, laptop, Smart TV etj, në rrjet të internetit.

Ka dy konektor RJ-45 të veshura me ar dhe gjatësia e kabllos është 10 m.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).